Ik hou van mijn nieuwe hand (Testimonial)

verzonden:

08 maart 2020 15:33

 

 

Hey daar!

Ik schrijf om te zeggen hoeveel ik van mijn nieuwe hand hou.

Meneer Rahimtoola is half januari geopereerd aan mijn ziekte van Dupuytrens en na 7 weken functioneert mijn hand vrijwel normaal.

Voor de operatie was mijn contractuur meer dan 135' in mijn pink en 50' in mijn ringvinger, en hoewel mijn pink slechts is gecorrigeerd tot 65', vanwege het gevorderde stadium van mijn dups, is het zo heerlijk om te kunnen een kool vasthouden tijdens het hakken, rijden zonder dat hij vast komt te zitten aan het stuur of blijft haken aan boodschappentassen en deurklinken. Ik kan een vuist maken en potten openen en de kracht in mijn geopereerde hand is bijna net zo goed als de andere.

Ik ben me ervan bewust dat mijn contractuur van duputrens in de toekomst zou kunnen terugkeren, maar op dit moment ben ik gewoon blij dat ik mijn hand beter kan gebruiken, wat ik zonder de operatie niet zou hebben gehad.

Vriendelijke groeten,

Meneer DB